Mijn favorieten

Taxaties


Taxeren of in andere woorden: "een waarde schatten".
Er zijn verschillende redenen om een pand te laten taxeren. Vast staat dat in ieder geval een taxatie meer is dan een simpele optelsom.
Factoren als marksituatie, bouwtechnische aard, juridische aspecten en courantheid spelen een belangrijke rol bij het vaststellen van de taxatiewaarde.
Het verrichten van taxaties mag alleen gebeuren door een register Makelaar-taxateur (RMT) voor woningen en MKB objecten en door een register Taxateur (RT) voor bedrijfspanden.
Vanzelfsprekend kunt u bij Makelaardij Ad Hamers terecht voor gevalideerde taxaties van onder andere NWWI en Taxateursunie.
Kennis van de plaatselijke markt is heel belangrijk. Door jarenlange ervaring kunnen wij u een getrouw beeld geven van de waarde en de kwaliteit van het getaxeerde object. Omdat we onder andere ingeschreven staan bij VastgoedCert kunt u met ons taxatierapport bij iedere bank of belastinginspectie terecht. De kosten van een taxatierapport zijn afhankelijk van het soort taxatie en het getaxeerde bedrag. Omdat we zeer concurrerend in de markt opereren zijn onze tarieven zeer scherp. U kunt ons altijd telefonisch benaderen en een prijsopgave aanvragen.