Mijn favorieten

Disclaimer

De website van Makelaardij Ad Hamers wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site en de daarin vervatte informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen/updates

Makelaardij Ad Hamers behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links

De website van Makelaardij Ad Hamers bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Makelaardij Ad Hamers kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intelectueel eigendom

De teksten van Makelaardij Ad Hamers-website mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de Makelaardij Ad Hamers-website (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Makelaardij Ad Hamers te Kerkrade.